Go Back
Rejecocktail

Klassisk rejecocktail

Myfoodblog.dk
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 20 min
Ret Forret
Køkken dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 4 spsk ketchup
  • 2 tsk sød paprika
  • 1/2 citron saften
  • 1 bdt grønne asparges
  • 1 ds hvide aspargessnitter
  • brød
  • 300 g rejer
  • 2 stk. hjertesalat
  • 1 bdt dild
  • lidt olivenolie
  • salt/peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Skær brødet i meget tynde skiver, pensel skiverne med olivenolie, og kom dem i ovnen ca, 5 minutter, indtil det er sprødt
  • Bland cremefraiche, ketchup, paprika, citronsaft, salt, peber sammen og smag til.
  • Skær hjertesalaten i små stykker
  • Bræk enderne af de grønne asparges, og kog dem i letsaltet vand i 3 minutter
  • Afkøl aspargesene i koldt vand, og skær dem i små stykker på ca. 3 c.m.
  • Læg 4-6 af de tynde skiver ristet brød på hver tallerken
  • Læg et tyndt lag hjertesalat hen over
  • Drys med lidt rejer, grønne asparges og hvide asparges
  • Kom lidt dressing og dild hen over
  • Kom endnu et lag af grønne asparges, aspargessnitter og rejer ovenpå
  • Afslut med dressing og dild
  • Servér
Keyword rejer