Dup kalveculotten med et stykke køkkenrulle, så den er helt tør
Skær den sølvfarvede hinde af, som sidder på bagsiden af stegen
Lav ridser i fedtet - endelig ikke i kødet
Gnub stegen godt med salt og peber
Tænd ovnen på 180 grader varmluft
Kom lidt olie på en pande og varm den godt op
Når olien er varm, lægges culotten på panden
Giv stegen en flot, brun stegeskorpe på begge sider
Tag stegen af panden, og kom den på en ovnrist
Gnid stegen med presset hvidløg og lidt mere salt og peber
Sæt risten med culotten ind midt i ovnen. Sæt en plade med et ildfast fad med lidt vand i under stegen.
Steg culotten i 15 min., hvorefter den tages ud på bordet for at hvile i 15 min.
Sæt stegen i ovnen igen efter at have hvilet i 15 min. Gentag processen, hvor du giv stegen 15 min. i ovnen, hvorefter den skal hvile på bordet i 15 min.
Herefter kan stegen skæres og serveres