Kom smør, flormelis og vaniljesukker i en skål eller røremaskine, og bland det godt
Tilsæt melet og saml det hele med et æg
Når dejen kan samles til en kugle, lægges den på et stykke bagepapir og trykkes flad
Læg et nyt stykke bagepapir oven på den flade dejkugle. Rul oven på bagepapiret med en kagerulle, så dejen bliver fladere. Dejen skal rulles ud til et rektangel og have en tykkelse på 3 millimeter
Læg rektanglen på et skærebræt, og kom den ind i køleskabet i 30 minutter
Efter de 30 min. tages dejen ud af køleskabet og skæres i 2 lige store stykker
Vend det ene stykke mørdej over på et nyt stykke bagepapir
Smør græskarmarmelade ud på det ene stykke mørdej
Vend det andet stykke mørdej oven på
Bages i ovnen i ca. 25 min,. ved 180 grader alm. ovn