Go Back
Hvidløgsrejer

Hvidløgsrejer fra Hawaii

Myfoodblog.dk
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 25 min
Ret Forret, Snack
Antal 4 Personer

Ingredienser
  

  • 32 Store rejer ca. 500 g.
  • 5 spsk hvedemel
  • 5 tsk paprika mild
  • 2 tsk cayennepeber
  • 3 tsk salt
  • 2 tsk peber
  • 16 fed hvidløg
  • 4 spsk olivenolie 2 spsk til stegning af rejer
  • 350 g smør 25 g. til stegning af rejer
  • persille hakket

Sådan gør du
 

  • Dup rejerne tørre i lidt køkkenrulle
  • Bland hvedemel, paprika, cayennepeber, salt og peber i en skål
  • Kom rejerne ned i melblandingen, og bland det hele godt, så rejerne er helt dækkede
  • Hak hvidløget i en minihakker
  • Smelt smørret i en stor pande
  • Tilsæt olivenolien
  • Kom hvidløget ned til smørret og olien, og lad det få lidt farve. Det tager ca. et par minutter. Hvidløget må kun blive lysebrunt
  • Tag hvidløgssmørret af panden
  • Kom lidt smør og olivenolie på panden
  • Steg rejerne 2 minutter på hver side
  • Tilsæt hvidløgssmørret og steg i yderligere et minut
  • Servér