Kantarelstuvning
Myfoodblog.dk
Kan serveres som snack eller forret
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 30 min
Ret Forret, Snack
Køkken Fransk
- 100 g. kantareller
- 150 g. champignons
- 1 spsk. olivenolie
- 50 g. smør
- 1 1/2 dl. piskefløde 38 %
- 2 dråber kulør
- lidt citronsagt
- 4 skriver toastbrød
Rens champignons og kantareller godt
Skær champignons i skiver, lad kantarellerne være hele eller riv dem i to dele
Kom 1 spsk. olie på panden ved middelvarme. Steg svampene i olien, indtil de har fået en flot, brun farve ca. 5-10 min.
Kom 25 g. smør på panden og rør godt rundt
Tilsæt fløden og kulør
Smag til med salt, peber og citronsaft
Kantarelstuvningen er færdig, når fløden er blevet tyk og cremet
Udstik brødet, og steg det brunt på begge sider i resten af smørret
Keyword champignons, kantareller, svampe