Go Back
Kantarelstuvning

Kantarelstuvning

Myfoodblog.dk
Kan serveres som snack eller forret
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 30 min
Ret Forret, Snack
Køkken Fransk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 100 g. kantareller
  • 150 g. champignons
  • 1 spsk. olivenolie
  • 50 g. smør
  • 1 1/2 dl. piskefløde 38 %
  • 2 dråber kulør
  • lidt citronsagt
  • 4 skriver toastbrød

Sådan gør du
 

  • Rens champignons og kantareller godt
  • Skær champignons i skiver, lad kantarellerne være hele eller riv dem i to dele
  • Kom 1 spsk. olie på panden ved middelvarme. Steg svampene i olien, indtil de har fået en flot, brun farve ca. 5-10 min.
  • Kom 25 g. smør på panden og rør godt rundt
  • Tilsæt fløden og kulør
  • Smag til med salt, peber og citronsaft
  • Kantarelstuvningen er færdig, når fløden er blevet tyk og cremet
  • Udstik brødet, og steg det brunt på begge sider i resten af smørret
Keyword champignons, kantareller, svampe