Forside

Adventskalender

Print Friendly, PDF & Email

Er du allerede ved at gå i panik over, at du skal stå for julemiddagen? Kæmper du altid med at få sværen på flæskestegen sprød og anden saftig? Har du svært ved at nå i mål med julemiddagen uden at miste overblikket? Så fortvivl ikke – deltag i Myfoodblog.dk’s adventskalender og mærk julefreden sænke sig!

For første gang nogensinde har jeg lavet en adventskalender til jer, og jeg glæder mig så meget til at vise jer den. Adventskalenderen er designet til at hjælpe dig igennem alt det svære og hedder: Sådan laver du julemiddagen – uden at få sved på panden juleaften!

Øvelse gør mester

Myfoodblog.dk’s Adventskalender strækker sig over 1 måned (fra 1. søndag i advent til 4. søndag i advent), men det drejer sig reelt kun om 4 dage, hvor du skal øve dig i at lave nogle af retterne, der serveres juleaften. Den kommer til at foregå i den hemmelige Facebook-gruppe: Sådan laver du julemiddag – uden at få sved på panden juleaften.

Hver torsdag (vi starter d. 26. november) får du indkøbslisten til søndagens opskrift sendt på mail. Så kan du nå at købe ind, hvis du gerne vil stå i køkkenet og øve dig om søndagen. Lav en lækker søndags-julemiddag til din familie. Derudover vil du også kunne deltage i Torsdags-live på den hemmelige Facebook-gruppe kl. 20.00, hvor du kan stille spørgsmål til ugens opskrift.

Hver søndag i advent (vi starter den 29. november) får du ugens opskrift. Du kan selv vælge, om du vil øve dig på opskriften om søndagen eller lave den i løbet af ugen. Lige gyldigt hvad, vil din familie elske dig for, at du kræser om dem med lækkert mad. Du har helt indtil søndagen efter til at øve, før der kommer en ny opskrift. 

 
26/11 – Torsdagslive kl. 20.00 på den hemmelige Facebook-gruppe 

29/11 – 1. søndag i advent – langtidsstegt flæskesteg ( 7 timer)

3/12 – Torsdagslive kl. 20.00 på den hemmelige Facebook-gruppe 

6/12 – 2. søndag i advent – langtidsstegt andesteg (7 timer)

10/12 – Torsdagslive kl. 20.00 på den hemmelige Facebook-gruppe 

13/12 – 3. søndag i advent – risalamande (1 time + 30 min.)

17/12 – Torsdagslive kl. 20.00 på den hemmelige Facebook-gruppe 

20/12 – 4. søndag i advent – rødkål (45 min.)

Tilmelder du dig adventskalenderen får du:

  • Adgang til den hemmelige Facebook-gruppen Sådan laves julemiddagen – uden at få sved på panden
  • Guiden: Sådan forberedes julemiddagen – så du undgår sved på panden juleaften!
  • En ny juleret hver søndag i advent, du kan øve dig på at lave i løbet af ugen
  • Live-sessioner hver torsdag kl. 20.00 i december med Stine Bengtsson fra Myfoodblog.dk, hvor du kan stille spørgsmål om retterne og få råd i Facebook-gruppen
  • Videoguides
  • Viden om, hvordan du laver en perfekt langtidsstegt flæskesteg
  • Viden om, hvordan du laver en langtidsstegt andesteg
  • Viden om, hvordan du laver den perfekte risalamande
  • Viden om, hvordan du laver din egen hjemmelavede rødkål
  • Indkøbslister
  • Opskrifter
  • Vinpusher/Sommelier Randi Willumsens vinanbefalinger til julemiddagen
  • Konkurrencer, hvor du bl.a. kan vinde kogebogen “And” af Githa Bennorth og vinbogen “Italiens hemmelige vine” af Steen Asmussen

Få Myfoodblog.dk’s guide: Sådan forbereder du julemiddagen – så du undgår sved på panden juleaften!

I guiden får du:

  • en komplet plan over forberedelserne de sidste 3 dage op til jul
  • en tjekliste, så du ikke glemmer noget
  • en tidsplan for juleaften time for time

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.