The Fat Pike

I en lille baggård på Islands Brygge ligger restauranten The Fat Pike – den fede gedde. Som navnet afslører, byder restauranten på fiskeretter, men det er også muligt at få en stor bøf. Selvom menukortet er forholdsvis lille, er retterne så fristende, at det var svært at vælge, hvad jeg skulle have. Derfor var det oplagt at vælge seafoodmenuen, der bød på lidt af hvert.

Normalt er jeg ikke til friske østers – men den lille vinaigrette, der blev serveret til, tog kegler, og ned røg de to østers. Det havde bestemt ikke gjort noget, hvis der havde været flere.

Sammen med østers blev der serveret popcorn shrimps og tuntatar.

Popcorn shrimps eller popcorn rejer har egentlig ikke noget at gøre med popcorn. Rejerne bliver vendt i brødkrummer og derefter friturestegt, hvilket giver dem en fantastisk smag og sprødhed. De røg ned på få minutter, og kryddermayo, der smagte godt af estragon, passede perfekt til. Selvom en af gæsterne ikke kunne lide fisk, blev rejerne spist med stort velbehag af alle.

Tuntataren var velafbalanceret og smagte frisk. Det var en sjov gimmick, at man selv skulle røre sin egen guacamole. Det eneste minus var, at deres tortillias var for olieret og overstegte, så de smuldrede for et godt ord.

Til hovedret fik vi alle serveret helleflynder. Endnu en super lækker ret, hvor salaten, der bestod af broccoli, kapers, ærteskud og wasabiærter, smagte helt vidunderligt til. Dertil blev der serveret en kartoffelmos, der var lidt vandet. Jeg havde nok valgt et andet alternativ, nu hvor det ikke er de bedste kartofler til kartoffelmos, som man kan fremskaffe. Men det smagte godt.

Til dessert fik vi vaniljeis med rabarber crumple. Desværre var dette den mest kedelige ret, vi fik denne aften. Den virkede lidt træt, og det var super ærgerligt, for vi havde på dette tidspunkt svært ved at få armene ned af begejstring. Både isen og rabarberen manglede noget smag og kærlighed.

Alt i alt var The Fat Pike en fantastisk oplevelse, der bød på veltillavet mad, gode oplevelser, billige priser og så hjælper det altid, når der er vin fra Husted Vin på kortet. Jeg kommer helt sikkert igen!

The Fat Pike

Njalsgade 19D

2300 København S.

https://food8.dk/the-fat-pike/

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!