Pandekager med appelsinsauce og vaniljeis

Pandekager er altid et hit, pandekager med is er et endnu større hit, og pandekager med appelsinsauce og is er det største hit!

De kan spises, når man er lækkersulten, som dessert til gæster lørdag aften eller som lidt sødt, når familien skal samles og hygge en søndag eftermiddag.

Til 4 personer

Du skal bruge:

1 portion færdigbagte pandekager

7 dl. friskpresset appelsinsaft (køb det evt.)

50 g. smør

50 g. flormelis

En god vaniljeis

  1. Appelsinsaften og flormelis koges i en gryde, indtil væsken er reduceret til det halve.
  2. Kom smørret i og kog appelsinsaucen, indtil den bliver en anelse tyk.
  3. Smag saucen til, måske mangler den mere sukker eller mere smør. Det afhænger af appelsinerne.
  4. Fold pandekagerne til trekanter og placer dem i et ildfast fad.
  5. Kom saucen hen over pandekagerne.
  6. Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 min.
  7. Server pandekagerne med masser af sauce og vaniljeis.

Februar 2018

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *