Padrons – perfekte snacks

Padrons er små grønne peber fra Spanien. De spises som snack eller tapas og har en let sødlig smag med et lille strejf af bitterhed. De er ikke stærke, dog vil 1 ud af 20 have en lille smule styrke, der giver en mild varme i kinderne. Det er altid sjovt at se hvem af gæsterne, der vinder i lotteriet. Servér dem til et glas vin inden middagen. Man kan spise den hele, men mange spiser ikke stilken. De kan bl.a. købes i Menu.

4 personer

Du skal bruge

1 pk. padrons

Olivenolie

Flagesalt

  1. Skyld pebrene og tør dem i køkkenrulle.
  2. Kom olivenolie på panden, og når den er varm, kom pebrene på.
  3. Sørg for, at pebrene får farve og rør rundt en gang imellem.
  4. De er færdige, når de er blevet bløde.
  5. Kom flagesalt over pebrene og servér.

Februar 2018

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *