Padrons – perfekte snacks

Padrons er små grønne peber fra Spanien. De spises som snack eller tapas og har en let sødlig smag med et lille strejf af bitterhed. De er ikke stærke, dog vil 1 ud af 20 have en lille smule styrke, der giver en mild varme i kinderne. Det er altid sjovt at se hvem af gæsterne, der vinder i lotteriet. Servér dem til et glas vin inden middagen. Man kan spise den hele, men mange spiser ikke stilken. De kan bl.a. købes i Menu.

4 personer

Du skal bruge

1 pk. padrons

Olivenolie

Flagesalt

  1. Skyld pebrene og tør dem i køkkenrulle.
  2. Kom olivenolie på panden, og når den er varm, kom pebrene på.
  3. Sørg for, at pebrene får farve og rør rundt en gang imellem.
  4. De er færdige, når de er blevet bløde.
  5. Kom flagesalt over pebrene og servér.

Februar 2018

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!