Påskeæg med hvid chokolade og saltkaramel

Den perfekte værtindegave, når du skal til påskefrokost – hjemmelavede påskeæg med hvid chokolade og saltkaramel. Jeg blev meget populær, da jeg præsenterede svigerfamilien for disse lækkerier. Jeg har valgt ikke at skrive mål på opskriften, da det er op til en selv, hvor meget saltkaramel, marcipan og chokolade, man har lyst til.

Du skal bruge

Marcipan (Jeg brugte resterne fra kransekagen Nytårsaften)

Hvid chokolade

Saltkaramel (se opskrifter under påske-macarons)

Dulce de leche chokolade eller mørk chokolade

Guldstøv eller anden pynt

  1. Rul marcipanen til små påskeæg.
  2. Skær bunden af ægget og lave en fordybning i marcipanen.
  3. Kom en lille klat saltkaramel ned i fordybningen, og sæt bunden på igen. Sørg for ægget sidder sammen.

4. Smelt hvid chokolade i en gryde.

5. Dyp ægget ned i chokoladen og sørg for, det bliver dækket over det hele. Læg æggene på bagepapir.

6. Smelt en anden farve chokolade f.eks. dulce de leche eller mørk chokolade.

7. Brug en gaffel til at lave mønstre på æggene ved at vifte chokolade hen over æggene.

8. Lav forskellige farvede æg og pynt med guldstøv. Skal tørre et par timer, før de kan serveres.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *