Forretter,  Forside

Lakserilette

En lille lækker appetitvækker inden middagen eller en let frokostanretning- lakserilette er svaret!

Denne lakserilette består af varmrøget og røget laks, som er en helt perfekt kombination, når riletten skal være luftig og smelte på tungen.

2 personer

Lakserilette

150 g. varmrøget laks

100 g. røget laks

2 tsk. dijonsennep

4 spsk. creme fraiche 18 %

Salt/peber

Finthakket dild

Lidt citronsaft

  1. Bræk den varmrøgede laks i små bidder.
  2. Skær den varmrøgede laks i små stykker
  3. Bland laksen i en skål sammen med creme fraichen.
  4. Kom sennep i.
  5. Smag til med citron, salt og peber.
  6. Bland dild i blandingen
  7. Server på ristet rug- eller franskbrød.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Kan du lide denne blog? Så fortæl andre om den ;-)