Forside,  Morgenmad

Jordbærsyltetøj – når jordbærrene skal bruges

Hvad gør man, når jordbærrene er blevet kedelige, fordi man har købt for mange eller har glemt, at man havde dem? Så laver man dem da bare om til syltetøj!

2 små glas

Jordbærsyltetøj

500 gr. jordbær

250 gr. sukker

Saft fra 1 lime

  1. Skyl jordbærrene og skær stilken af.
  2. Kom dem i en gryde med sukkeret.
  3. Kog bærrene i ca. 5-8 minutter. Sukkeret skal være opløst, og bærrene forholdsvis bløde.
  4. Tag bærrene op i en skål med en hulske.
  5. Kog saften videre i ca. 10 minutter, så den bliver lidt tykkere.
  6. Kom bærrene over i saften og kog 1 minut.
  7. Skyl glassene i atamon og kom syltetøjet i glasset.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Kan du lide denne blog? Så fortæl andre om den ;-)