Gnocchi med fyld af pesto og ricotta med brunet smør og hasselnødder
Jeg er blevet fuldstændig forelsket i disse små smagsbomber, som kan købes i Bilka eller Føtex. Det tager kun 3 minutter at lave en dejlig forret eller vegetarisk hovedret med disse gnocchi fyldt med pesto og ricotta. Jeg har altid en pakke liggende i køleskabet til en hurtig middag.
For at lave gnocchi med fyld afpesto og ricotta med brunet smør og hasselnødder til 2 personer skal du bruge:
1 pk. gnocchi med ricotta- og pestofyld
Ca. 50 g. smør
Ca. 75-100 g. hasselnødder
Ca. 50 g. parmesan
- Kog 1 liter vand
- Hak hasselnødder groft
- Smelt smørret og kom nødderne i
- Sørg for at smørret bruner (må ikke blive sort)
- Riv parmesan fint
- Kog gnocchierne i 2-3 minutter
- Dryp vandet fra gnocchierne og anret på en tallerken
- Kom smørret og hasselnødderne overgnocchierne og pynt med fintrevet parmesan.
