Forside

Gnocchi med fyld af pesto og ricotta med brunet smør og hasselnødder

Jeg er blevet fuldstændig forelsket i disse små smagsbomber, som kan købes i Bilka eller Føtex. Det tager kun 3 minutter at lave en dejlig forret eller vegetarisk hovedret med disse gnocchi fyldt med pesto og ricotta. Jeg har altid en pakke liggende i køleskabet til en hurtig middag.

For at lave gnocchi med fyld afpesto og ricotta med brunet smør og hasselnødder til 2 personer skal du bruge:

1 pk. gnocchi med ricotta- og pestofyld

Ca. 50 g. smør

Ca. 75-100 g. hasselnødder

Ca. 50 g. parmesan

  1. Kog 1 liter vand
  2. Hak hasselnødder groft
  3. Smelt smørret og kom nødderne i
  4. Sørg for at smørret bruner (må ikke blive sort)
  5. Riv parmesan fint
  6. Kog gnocchierne i 2-3 minutter
  7. Dryp vandet fra gnocchierne og anret på en tallerken
  8. Kom smørret og hasselnødderne overgnocchierne og pynt med fintrevet parmesan.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error

Kan du lide denne blog? Så fortæl andre om den ;-)