French toast

French toast er vidunderligt en søndag morgen, hvor man ikke har haft tid eller overskud til at planlægge en lækker morgenmad.

Mange forveksler french toast med arme ridder. Men der er kæmpe forskel! Den ene ret er salt, og den anden er hvinende sød og karamelliseret.

Jeg laver french toast, når mit brød er blevet for tørt, og jeg er træt af ristet brød. Man kan spise dem med ahorn sirup og frisk frugt, men jeg nyder at spise dem helt plain.

1 person

Du skal bruge:

2 skiver daggammelt brød f.eks. yoghurtbrød

1/2 dl. mælk

1/2 tsk. sukker

1/2 tsk. stødt kanel

1 æg

1 knsp. salt

Smør til stegning

  1. Pisk æg, kanel, mælk, sukker og salt sammen i en dyb tallerken.
  2. Dyp brødet i æggeblandingen. Det skal dyppes på begge sider. Sørg for, at brødet suger væsken til sig, men pas på det ikke bliver for gennemblødt og svampet.
  3. Tænd en stegepande på medium varme og smelt smørret.
  4. Steg brødet på begge sider. De skal være gyldenbrune.
  5. Server med ahorn sirup, frisk frugt, marmelade eller helt plain.

Februar 2018

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *