French toast

French toast er vidunderligt en søndag morgen, hvor man ikke har haft tid eller overskud til at planlægge en lækker morgenmad.

Mange forveksler french toast med arme ridder. Men der er kæmpe forskel! Den ene ret er salt, og den anden er hvinende sød og karamelliseret.

Jeg laver french toast, når mit brød er blevet for tørt, og jeg er træt af ristet brød. Man kan spise dem med ahorn sirup og frisk frugt, men jeg nyder at spise dem helt plain.

1 person

Du skal bruge:

2 skiver daggammelt brød f.eks. yoghurtbrød

1/2 dl. mælk

1/2 tsk. sukker

1/2 tsk. stødt kanel

1 æg

1 knsp. salt

Smør til stegning

  1. Pisk æg, kanel, mælk, sukker og salt sammen i en dyb tallerken.
  2. Dyp brødet i æggeblandingen. Det skal dyppes på begge sider. Sørg for, at brødet suger væsken til sig, men pas på det ikke bliver for gennemblødt og svampet.
  3. Tænd en stegepande på medium varme og smelt smørret.
  4. Steg brødet på begge sider. De skal være gyldenbrune.
  5. Server med ahorn sirup, frisk frugt, marmelade eller helt plain.

Februar 2018

Myfoodblog.dk
Myfoodblog.dk

Velkommen til Myfoodblog.dk, mit kreative hjertebarn, hvor du finder et sandt festfyrværkeri af smag og nydelse. Jeg er Stine Bengtsson, madentusiast og hjernen bag denne madblog. Her deler jeg mine lidenskaber for madlavning, oplevelser ved bordet og kærligheden til madens univers.

Leder du efter opskrifter til uforglemmeligt gæstemad, der ikke giver sved på panden? Så er du kommet det rette sted! Jeg har sammensat en skattekiste af inspirerende retter fra alverdens køkkener. Du skal bare følge mine trin, og dine gæster vil elske din madlavning.

Mine anmeldelser af kogebøger guider dig til de bedste kulinariske eventyr, og vinanbefalingerne sætter prikken over i’et på dine måltider. For ikke at nævne mine anmeldelser af restauranter, både nær og fjern. Så kom, lad os udforske den vidunderlige verden af mad sammen.

Så dyk ind i Myfoodblog.dks univers og lad dig lokke af duftende aromaer, farverig præsentation og min passion for mad. Glem sved på panden og lad dig forkæle med kulinariske glæder, der bare venter på at blive opdaget.

Find me on: Web | Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!