Konfektkage

Konfektkage

Jeg er ikke meget til chokolade, men denne kage elsker jeg. Den er utrolig nem, hurtig at lave og smager, så englene synger.

Du skal bruge:

2 æg

200 g. sukker

100 g. smeltet og afkølet smør

125 g. smeltet let afkølet chokolade 

60 g. sigtet hvedemel

  1. Tænd ovnen på 200 grader. alm. ovn.
  2. Smelt smørret
  3. Når smørret er smeltet, kommes chokoladen ned. Pas på, det ikke bliver for varmt. Stil det til afkøling bagefter.
  4. Æggene piskes med sukkeret, til det er hvidt og luftigt.
  5. Når chokoladen og smør er lillefinger varmt (man kan have lillefingeren i uden at brænde sig), vendes det med æggeblandingen.
  6. Til sidst sigtes hvedemelet ned i kageblandingen og vendes rundt.
  7. Tag en springform og kom bagepapir i bunden.
  8. Hæld kageblandingen i springformen.
  9. Sæt kagen på den midterste rille i ovnen i 20-25 min.

Kagen skal stadig være klæg, når den kommer ud. Smager bedst, når den er kold sammen med frugt og vaniljeis.

 

 

Print Friendly, PDF & Email